Wie is Yvette?

Yvette Hartog-van Dijk, geboren in 1981, woont en werkt in Apeldoorn en Deventer. Van jongs af aan heeft ze een passie voor schilderen en tekenen. In 2023 opende ze haar eigen Galerie en Atelier aan de Walstraat in Deventer. Naast het creëren en verkopen van haar eigen kunstwerken, biedt ze ook lesmogelijkheden en zelfs de optie om te overnachten.

Drijfveer

Yvette volgt haar droom door middel van schilderen. Sinds haar jeugd heeft tekenen en schilderen altijd als een uitlaatklep voor haar gefungeerd. Met Atelier Walstraat wil ze de schilderkunst toegankelijk maken voor anderen door haar Atelier en Galerie open te stellen voor cursussen en zelfs overnachtings mogelijkheden.

Opleiding

Yvette voltooide haar middelbare school en studeerde daarna Communicatie in Groningen. Nadat ze haar eigen bedrijf, Beaumonde Hospitality, had verkocht, besloot ze haar jeugddroom na te leven. Inmiddels heeft ze met succes de basisopleiding van de Klassieke Academie in Groningen afgerond en zal ze volgend jaar beginnen aan haar masteropleiding.

Schrijft U zich in voor onze nieuwsbrief?

© Copyright 2023. Atelier Walstraat. All rights reserved.

Atelier Walstraat
Walstraat 137
7411 GL Deventer

Contact
Yvette Hartog – van Dijk
Tel. 06-22494829
E-mail. info@atelierwalstraat.nl